Assalamualaikum.Selamat datang.Nama tuan dia,Nurul Haziqah binti Ali yang cun melucun tu. #sasemians .

Pages

Monday, October 24, 2011

Angry bird.wink2.

Assalamualaikum .


Aku kan .nak bgi twu sama lu olang ni.aku dah pandai maen ANGRY BIRD.ngeh2. ketinggalan zaman betol dak agu ni . Tapi seriez best giler wey . Ni aku twu game ni wujud sebab lisa yang msok kan game ni kat dlm hard disk .Maen di mcm ni .,meh ckit aku terangkan .kau tarik tali lastick tu .pastu kaw lepas kan . atack kat BABI hijau yang membabi tu ,muke nak stim jer lebih . HAHA.Pastu ,mcm2 larh warna burung kaw dpt.Aku suka yang warna biru tu . boleh betukar TIGA . Power of Magic.Yang paling aku menyampah maen game ni .biler tak dapat nak mati kan BABI hijau tu . Lps dier tak mampos .mesti dier buwat bunyi keturunan BABI dier. Hork.Hork.Nyampah girlgirl.

Lepas pekse ni .teacher sua ckp nak ajr chapter form 3 punyer.waduhh.waduhh. Form 2 nan form 1 pon mseh tekencet2.ni nak ajr form3 punyer.Aku bru rancang nak maen UNO ke MONOPOLI ke HAPPY FAMILY ke.dan macam-macam kad yang boleh dimain.Punah harapan aku .Apa2 pon . Math aku dpt tambah SATU markah .Walaupon dar dpt A,aku tetap nak satu markah aku . Satu markah membawa SERIBU makna?aceceh.betol erk?

pesanpenaja : Aku twu larh aku BODOH . tapi tak payah ar nak malukan aku satu kelas.rawr.

dah bce?trima kaseh!=D

5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Agu ! Smalam cikgu ade lukis hidung BABI hijau :P

    ReplyDelete
  3. Agu ! Smalam cikgu ade lukis hidong BABI hijau ! HORK!HORK :P

    ReplyDelete