Assalamualaikum.Selamat datang.Nama tuan dia,Nurul Haziqah binti Ali yang cun melucun tu. #sasemians .

Pages

Friday, December 27, 2013

Sekolah.

Hai.Assalamualaikum.

Ni first time update blog pakai fon.entah lps nth tidok ler ni.Post yg sebelum ni abg zuzu yg genyah tu comment.ohhhh.stalker rupanyaa.'Hai abg zuzu '  X) mne keychain yg dijanjikan ?

Lagi bpe hari je nak bukak sekolaaaa.tak sampai seminggu pun.kalau sekola dol said ni tkde la rasa sedih sangat sebab tk yh tinggal kn rumah,fon,tb,tenet.Tapiii.kes sekarang ni kene balik asrama.dah la kne balik awal.


Barang semua dah pack dah and dah letak depan pintu.nampak mcm semangat kann?  Ohh.itu tipu berlaka.dusta semua tu.aku buat awl cemtu pun sbb takut ada brg yg tinggal.kalau lh ada yg tetinggal.sengsara weh duduk sana.cumaa hw je yang tak siap (Y) perkara normal duduk asrama.

Tahun depan waa dh form 5 wehh.gilaaa ahh.dh besar dah rupanya
Lps spm dh boleh kawinn.hahaha.tahun depan spm tak tau la cemne jadinya.katanya nk belaja betul2. Macam tak nampak pun.Dorm tahun dpn,form5 aras bwh sekali.yeahh.tak yh la penat2 nak mendaki.insyaALLAH nak solat jemaah kat surau.dulu sabtu ahad selalu sodom sebab alasan malas nk turun.kalau tahun dpn bgi alasan, sama tk tau la nk cakap apa.

Kepada form 5 teluk mas,dol said,sasem KITA SENIOR TAHUN DEPAN.MERDEKAAAA! Haha.
Lagi satu.good luck trial and SPM.byee.


dah bce?trima kaseh!=D

No comments:

Post a Comment