Assalamualaikum.Selamat datang.Nama tuan dia,Nurul Haziqah binti Ali yang cun melucun tu. #sasemians .

Pages

Friday, February 3, 2012

Hari protku gumbira.=D

Hai.Assalamualaikum.

Dah lme kan ak tak update blog.Act nak update,tapi asal aku nak update je,mesti akk ak selenge tu datang nak tengok.hee.malu lar beta kalau nak update blog,ader owg tengok.HAHA.=D

Ari tu kan,10.12.11 busu aku kawen.Jyeah ! best giler larh.Tapi,aku ta nk cter psl kat belah pengantin perempuan sbb gmbr ta byk pon.yer larh.time tu semua nyer sebok.Nak buat itu larh.nak buat ini larh.Kalau ad tgkp gmbr pon,muke ITAM.tuu tnde nyer rjen bkerja larh kn?haha.

kepakk.kepakk.kebungg.kebungg..pengantin datang.

A big family.=D
green again=)

Taraaa....Ini cerita baru mau mula.=D


Dah nmpk muke exicted tu ?? ni time otw nk gi MUAR, umah pengantin lelaki pulak.Ktwang gi sne naik bas.Tapi bukan larh bas cm tai lye tu yg nk kne tahan kt bustop.Ini keluarga Ahmad Albab yg punya.=)
Banyak giler bekalan family ktwang bwk untuk makan dalam bas tu.Macam dah nk bekelah pun ada.Ad mee goreng,kek,dadih dan makanan2 sampingan yg lain.Patot la den copek gomok.

Along zira @ fida .=)

Muke dwang sme kan


Aireen si becok.@_@

Time da masok kawasan johor tu kan,rumah2 kat sne antena-antena dwang tinggi2 wei.TEPEGUN + GAYAT ak tengok.Macam monyet yg baru telepas dari rumah org-org tua.Smpai kat sne lak,ujan la pulk.Haiya,cair lar mekap mak bedah ni.Tak pe lar kan,demi perotku yang tengah hebat berdandut redah jugak la ujan.
Ktwang kne stay kejap kt home stay sbb nak tnggu kompang datang kot.Msok je umah tu,dah nampak cermin BESAR gilerrr..HAHA.~hati ku berbunga ria~.Semua cepat2 betol kan tudung,ksik molek2..pastu.clickkk...

Pantulan cermin ajaib.=B



Nenek.comel an..well,like nenek,like cucu.

with Raja Sehari.


sebok je yg tengah2 tu

-CTER PASAL KAWEN DAH HABIS-

Esok ader merentas desa..maleh btol lar.Nme je merentas desa,tapi kne lari kt lebuh raya AMJ.Panas tu wei!Tapi an,ti lalu kat depan KFC.hahaha..amek bau pon jadi lar..





















dah bce?trima kaseh!=D

No comments:

Post a Comment