Assalamualaikum.Selamat datang.Nama tuan dia,Nurul Haziqah binti Ali yang cun melucun tu. #sasemians .

Pages

Wednesday, December 12, 2012

Saya sihat ;D

Assalamualaikum.Selamat hari 12/12/12 yang tak de makne pun.

Saya sihat la. cewahh,mcm ad owg pedulik pulak kan. PMR dah habis.OH,ketinggalan zaman nye. BOOOO agu BOOO. Hari tu nk update blog , tetibe dia buat hal la pulak. Hampehh mu. Baru nak berkongsi cerita jadi budak dah bebas untuk seketika.


Gambar tu time ak ngn akk aku, dengan kawan dia , Kak Ida. Pegi KL naik bas. Hebat kan kami, berdiri di atas selipa sendiri . Tujuan nak pegi KL pun sebab nak pegi Berjaya Times Square je. YA ALLAH. Best gillaaa ar main bende-2 alah tu kat sne. Main , pirate ship 360 darjah weh. Kalau pkai rambut palsu tu komfem tecabut . Main roller coster. Gegar je lebih , ak memang la tak rse ap-2 pun sebab tutup mate. Gila kau nak bukak mata, mau pengsan tengok bende tu bepusing pusing. and banyak lagi lah bende ktwang main kat sne. Harga masuk dia RM 38 je. Murah la jugak kalau di bandingkan dengan genting. 

Ktwang pegi KL balik hari . Kalau nak tumpang rumah sedara pun buat leceh je,lebih baik balik terus. Beli tiket bas balik alor gajah pukul 9.30 malam dekat TBS. Lawa gila la bas station yang baru ni . Dah mcm KLIA dah kut. Siap ad skrin besar pasal bas pegi, bas datang. Kalah weh AG sentral yang  macam mati segan hidup malu-2. Time sampai dri melaka tu terus pegi beli tiket nak balik, kut-2 tiket dah habes. Time beratur , akak pekerja tu cakap ada bas DELIMA balik Melaka pukul 9.30. Aku diam sambil buat muka innocent. then , cakap dalam hati " bas delima tu bukan ke bas yang excident time tarikh 10.10.10 ". Ohh, biar la. 

Misi harus diteruskan. Nak pegi BTS , ktwang naik komuter je. Sebab tu je yang paling senang nak dapat. Gedukk.gedukk,gedukk. Dah sampai KL sentral terus carik monorel.Ohh, jauh nye nak ke sana. Naik monorel besstt.. Laju je,sekejap je dah sampai.

Dah la tu, Penat la nak cerita panjang-2. Bukan ada orang nak bce pun. Update pun, sebab nanti nak sruh anak,cucu,cicit,ondeng-ondeng bce pengalaman nenek ni pegi KL mse muda mudi dulu. cewahhh, berangan je lebih. 

19/12/12 ni result PMR 2012 keluar ? Betul erk ? entahlah. Tak keluar dalam berita lagi pun. Aku pun dah lme tak tgok berita. I have try my best ;D

p/s : Kalau kita tak suka kat orang tu, tak perlu la kita layan dia dan membuat dia suka kat kita.Senang cerita, tak payah nak main kan perasaan orang lain. ;) 













dah bce?trima kaseh!=D

1 comment:

  1. HAI AGU INSYAALLAH KAU BOLEH STRAIGHT A'S. SERIOUS GUA CAKAP. (SEMANGATNYA)

    ReplyDelete