Assalamualaikum.Selamat datang.Nama tuan dia,Nurul Haziqah binti Ali yang cun melucun tu. #sasemians .

Pages

Tuesday, December 25, 2012

School.

Assalamualaikum, hai  :D

Lagi 7 hari je nak sekolah .Dusshhh. -_______- Tak sanggup ar nak pergi sekolah. Dah la kne bangon awal-2 pagi . Cuti ni, nak bangon pagi untuk solat subuh je, pastu sambong tido balek smpai pukul 12 sebab nak tgok crita korea , HELLO ! MY LADY . Crite tu best sebab heroin dia comel , perempuan tu belakon citer full house. Entah ap nth nme dia. Tak kuasa i nyahh nak menghafal nama orang-2 yg pelik ni.


Asal tahun ni aku tak excited ar nak sekolah ? macam tahun-2 lepas ak excited gila ah nak sekolah. Kalau dah beli baju sekolah tu, hari-2 test. Bawak jalan satu rumah , dengan kasut-2 sekali. Tahun ni tak best ah sebab aku sorang je yang sekolah . Akak-2 yg lain semua dah habis. Time ak nak beli baju sekolah hari tu , akak aku dia boleh gelak tengok ak test-2 baju sekolah , kain sekolah , tudung sekolah and everything yang hujung dia ad nama 'sekolah' .Tau la kau tak yah pakai lagi bende-2 tu semua.Grrrr.


Hari tu kan, result PMR 2012 dah keluar . Sekolah aku 28 orang dapat straight A  . Ada sorang 9a and sorang 7a sebab dia tak amik bahasa tamil.Alhamdulillah ;) Dapat lawan sekolah yg ada kat area alor gajah ni. Dulu time upsr kemain heboh nak lawan-2 dengan sekolah lain. Time pmr tak de pulak nak lawan-2. Dah besar , dah insaf agaknya. 

;)

from the left - zira,atul,annur,lisa,atin.yg budak comel tu syasya.

we again  ;D

with my mother. 


















dah bce?trima kaseh!=D

2 comments:

  1. Salam...
    menarik blok Nurul...
    btw congrate for your flying colour result..

    ReplyDelete
  2. salam

    congrate for your flying colour result

    ReplyDelete